Du er her: Forside Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

 

Badminton

Ofte stillede spørgsmål:

 

Hvad koster det at deltage?
Alle aktiviteter koster 61 kr.

Hvor kan jeg få mere information?
Ring på tlf. 44 52 55 23 eller 44 52 55 20 for yderligere information. Eller send en mail til tine.leschly.baadesby@herlev.dk.  

Kan jeg kun betale online?
Ja, men hvis du har brug for hjælp, kan du henvende dig på Herlev Rådhus i Borgerservice, hvor de er klar til at hjælpe dig. Åbningstiden er mandag kl. 9 - 14, tirsdag kl. 8 -14, torsdag kl. 9 - 15 samt 15.30 - 18 og fredag kl. 9 - 14. Husk at medbringe dit betalingskort.

Hvilke kort kan jeg benytte?
Du kan benytte Dankort, VISA. Visa Electron, Master Card og Maestro.

Hvorfor kan jeg ikke købe aktiviteterne?
Frem til torsdag d. 8. juni kl. 10 kan du kun kigge på aktiviteter - ikke købe. D. 8 juni kl. 10 lægger vi en ny og salgbar version på. Du skal derfor huske at genopfriske din browser for at få den salgbare version frem.
Hvis en aktivitet er udsolgt, vil det blive markeret i højre side.

Hvorfor kan jeg ikke komme ind på siden?
Der vil kun blive lukket et vist antal besøgende ind på siden af gangen for at undgå, at siden bliver overbelastet og går ned. Du vil se følgende tekst: ”Der er mange besøgende på siden lige nu. Forsøg igen senere.”
Vi ved godt det er irriterende, men hent en kop kaffe og prøv igen senere.

Kan jeg købe flere stk. af samme aktivitet på en gang?
Nej, det er kun muligt at købe et stk. af hver aktivitet af gangen, da vi gerne vil undgå, at eftertragtetede aktiviteter bliver udsolgt på én gang.

Gør det noget, at mit barn ikke passer helt ind i aldersgruppen?
Ja, aldersgrænserne for de enkelte aktiviteter skal overholdes - både af hensyn til de andre børn, instruktørerne og barnet selv.

Kan jeg blive skrevet på venteliste, hvis der ikke er plads på det hold, jeg ønsker at deltage på?
Nej, det er desværre ikke muligt for os at oprette ventelister.

Hvis jeg bliver forhindret i at deltage
Kontakt os på tine.leschly.baadesby@herlev.dk hvis dit barn bliver forhindret i at deltage. På den måde kan pladsen gå til en anden, og du kan få dine penge refunderet.

Kan en aktivitet blive aflyst?
Ja, hvis der er for få tilmeldte på et hold, oprettes aktiviteten ikke. Ligeledes kan aktiviteten blive aflyst, hvis der opstår sygdom hos instruktøren. Der vil blive sendt en aflysningsmail ud til den mail-adresse, der er skrevet på i forbindelse med tilmeldingen, og pengene vil blive refunderet.

Får jeg en billet, når jeg har tilmeldt mig?
Nej, du får en kvittering pr. mail om, at dit køb er gået igennem. Det er derfor vigtigt, at du skriver din mail-adresse korrekt. Når dit køb er gået igennem, vil dit navn stå på en liste, som instruktørerne tjekker, når aktiviteten går i gang.

Hvem står for aktiviteterne?
Aktiviteterne udbydes af frivillige foreninger og institutioner i Herlev Kommune. Alle instruktører har indhentet børneattester ifølge gældende lovgivning.

Kan jeg deltage i aktiviteterne, hvis jeg ikke bor i Herlev?
Nej, sommerferieaktiviteterne er kun for børn, der bor i Herlev. Hvis man tilmelder sig, men ikke er bosat i Herlev, vil man blive slettet af deltagerlisten.

Søg aktivitet
Søg efter aktiviteter.
Betal med Dankort

Dankortlogo

visalogo

Visaelogo

mastercardlogo